Wil jij gebruik maken video analyse?

Ben je een sportcoach? Je kunt dan voordeel halen uit video analyse. Hiermee kun je het niveau van de spelers verhogen middels speciale software! Bij vrijwel alle sportwedstrijden wordt het gebruikt. Een camera wordt hoog boven het veld geplaatst, waarbij er verbinding is met een ipad. Een video analyse kan diverse doelen hebben. Bijvoorbeeld wanneer je inzicht wilt krijgen in hoe spelers bewegen ten opzichte van elkaar tijdens een sportwedstrijd, zoals een voetbal of hockeymatch. Verbeterpunten van individuele spelers en teams kun je hiermee inzichtelijk maken. Jij als coach kan hierdoor betere aanwijzingen geven aan de spelers, zodat ze beter presteren! 

Waar kun je video analyse gebruiken?

Het systeem is toepasbaar op vele locaties en al niet meer weg te denken. Je zult het camerasysteem van video analyse bijvoorbeeld vinden op scholen, golfbanen en op nationale en internationale sportaccommodaties. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een multicamerasysteem, je kunt wel acht videocamera's tegelijk instellen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de spelers en de wedstrijd. Het is gebruiksvriendelijke software dus zelfs als je er net kennis mee maakt heb je het snel onder de knie. Je kunt gebruik maken van allerlei handige functies zoals afspelen in slow motion, automatisch opnemen/afspelen, of het downloaden van 2D tekeningen (dit is handig als je bijvoorbeeld de bewegingen van spelers wilt analyseren). 

Ook gebruik maken van video analyse?

Misschien ben je overtuigd van de vele voordelen van video analyse en wil je hiervan gebruik maken voor jouw club. Je kunt vandaag nog een demo aanvragen. Je kunt middels die demo samen met de bestuursleden en met de hoofdtrainers de uiteenlopende mogelijkheden van de software ontdekken. Je kunt dan besluiten of het ook voor jouw sportclub iets toevoegt. Velen gingen jou al voor. Het kan op zowel professioneel als amateurniveau toegepast worden door sporters en coaches. Je kunt vandaag nog contact opnemen voor meer informatie!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *