Tips voor het inhuren van een videomarketing bureau

Het maken van een video is één ding en het is weer een enorme taak om ervoor te zorgen dat de video bij het juiste publiek terechtkomt. Dit is waar video marketing zich op richt, de video het gewenste bereik geven. Op de lange termijn is de essentie van het maken van een video het sturen van een bericht naar een publiek en als dat niet het geval is, verslaat het het oorspronkelijke doel. Dit maakt het vinden van een videomarketingbureau een van de cruciale onderdelen van het proces, dus je wilt er zeker van zijn dat je de beste handen hebt voor de klus. In de volgende paragrafen zal je enkele van de belangrijkste tips bekijken om het wervingsproces tot een succes te maken.

Vertel hen waar de video zal worden geplaatst
De videospecificatie voor verschillende advertentiekanalen varieert. Je weet waar je de video wilt plaatsen om voldoende bereik te krijgen. Als je sociale mediakanalen zoals Facebook verkent, weet je dat je video kort moet zijn, tussen 30 seconden en 2 minuten. Voor sommige andere kanalen, zoals YouTube, is een verlenging tot 4 minuten niet uit hun verband.

Ontvang offertes van verschillende bureaus
Dit is aan te raden om je in staat te stellen de best mogelijke aanbieding te krijgen. Je wordt geadviseerd om ongeveer 5 offertes van verschillende bureaus te krijgen om je voldoende ruimte voor vergelijking te geven, voordat je het tot één beperkt.

Referenties
Vraag rond bij lokale bedrijven of personen die in het verleden mogelijk van hun diensten gebruik hebben gemaakt. Hun ervaringen met het bureau, of het nu goed of slecht is, zouden je helpen beslissen of dat bureau het bureau is waarmee je jouw project wilt vertrouwen of niet.

Kies er een die aansluit bij jouw visie
Alleen een bureau dat aansluit bij jouw doel, zal jouw project kunnen afhandelen zoals je dat nodig acht. Aan de hand van jouw interviewsessie met hen zou je kunnen zien hoe toegewijd ze zijn om ervoor te zorgen dat jouw project goed verloopt. Dat enthousiasme is belangrijk.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *