Het belang van interne audit in een bedrijf

Gaat jouw bedrijf door een steile periode van achteruitgang en vraag je je af wat er mis is gegaan? Dit is misschien het moment om een ​​interne audit van het bedrijf uit te voeren. Waaruit bestaat dit? Hier lees je hoe het een bedrijf kan helpen succesvol te worden.

Interne audit, késako?

Auditing is een gezonde oplossing voor elk bedrijf dat vooruit wil. Het is inderdaad een middel om zekerheid te bieden dat de beheer- en interne controle projectmanagementprocessen van een bedrijf effectief werken. Een interne auditor wordt dus gezien als een onafhankelijke dienstverlener die verschillende situaties analyseert en verbeterpunten voorstelt aan het management. Auditing is een manier waarop het bedrijf risico's kan beheren. We controleren heel vaak op namen, regelgevende teksten, procedures en prestatie-indicatoren.

Wat interne audit voor een bedrijf kan doen

Door middel van interne audit, of het nu gaat om een ​​bedrijfsfilm maken studio of een ander bedrijf, kan de interne controle worden verbeterd door de processen te identificeren die het bedrijf heeft geïmplementeerd om zijn doelstellingen te bereiken. De rol van interne auditors is om de relevante indicatoren te definiëren. Het gaat om het ondernemen van actie op het gebied van efficiëntie, overleving en welvaart van het bedrijf. Het verzekeringsgedeelte bevat informatie bedoeld voor managers en beheerders over de werking van de systemen en processen die door het bedrijf zijn opgezet. Daarna vindt er overleg plaats over hoe deze systemen en processen eventueel verbeterd kunnen worden.

Met wie kan je contact opnemen?

DK QMS Consultancy is er om jou te helpen als je een interne audit van jouw bedrijf nodig hebt. Dit bedrijf biedt adviesdiensten op het gebied van marketing, ICT, management, maar ook verkoop. Het bedrijf antwoordt telefonisch of per e-mail voor het geval je informatie over een dienst nodig hebt.

Naast interne audit staat het bedrijf tot jouw beschikking om je te ondersteunen met ISO-certificering, maar ook om je te adviseren voor het welslagen van jouw activiteit.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *