Een video voor alle gelegenheden

Wanneer je gaat trouwen of 25 jaar getrouwd bent, een jubileum viert of een kinderfeestje hebt, het zijn allemaal gelegenheden waarbij je videograaf Rotterdam kunt inschakelen. Werden tot voor kort vooral foto’s gemaakt van dit soort evenementen, tegenwoordig is het helemaal niet gek om er een filmpje van te laten maken. Dat wordt steeds betaalbaarder en het wordt een kwalitatief goed product. 

Ook voor werk en bedrijf

Niet alleen in privésituaties is het laten maken van een film of video een goed idee. Juist ook in een zakelijke omgeving zijn er legio gelegenheden waarbij bewegend beeld van toegevoegde waarde is. Een mooie bedrijfsfilm op je website bijvoorbeeld. Dat geeft klanten een goed beeld van je bedrijf, je medewerkers en je producten. Een prachtig visitekaartje. Heb je er wel eens over gedacht om je jaarverslag niet op papier te maken, maar als video? Een korte commercial voor de lokale media is een relatief goedkope manier om op een professionele manier reclame te maken. Heb je een congres of symposium? Het vastleggen van de bijeenkomst of een deel ervan kan een leuke aftermovie opleveren. Mensen die niet aanwezig konden zijn kunnen de belangrijkste sprekers terug kijken en luisteren. Zo biedt video allerlei mogelijkheden in bedrijfssituaties.

Aandachtspunten bij het kiezen van een videograaf

De meeste bedrijven en videografen die zich aanbieden op de markt om een video voor je te maken zijn kwalitatief best goed. De basisvaardigheden beheersen ze allemaal wel. Zorg voor een goed gesprek met de videograaf vooraf en een gedegen offerte. Je weet dan wat voor vlees je in de kuip hebt en of het persoonlijk ook een beetje klikt. Zeker bij privésituaties een must. Met een goede offerte weet je wat je krijgt en wat je betaalt. Probeer referenties te krijgen en bekijk wat eerdere films die hij of zij gemaakt heeft. Je krijgt dan een goede indruk van wat er geboden wordt en of dat bij je wensen past.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *